Destiny: The Taken King förändrar sina weeklys

Destiny verkar få sig en total make-over

I och med en weekly update så har det kommit mer information kring vad vi kan förvänta oss av the Taken King. Förra veckan fick fans följa med i en av spelets nya strikes genom en twitch-stream där det även blev en genomgång av de nya subklasserna som visade upp både nya och gamla förmågor som din guardian kan använda sig av.

Destiny

En av de stora förändringarna som nu utannonserats handlar om utmaningarna som kommer varje vecka i form av Weekly Heroic Strike samt Weekly Nightfall Strike.

Nightfalls kommer inte längre att ge samma XP-buff som man fått efter att man klarat dem och man kommer heller inte att bli utkastad i orbit ifall hela ens fireteam dör i striken. Istället kommer det att vara en 30 sekunders strafftid innan man kan återupplivas, precis som det är i raids. Dessutom kommer man att höja kravet på level upp till 40.

Weekly Heroic kommer att ha tagits bort helt och de har istället lagt till en ny playlist vid namn Vanguard Heroic Playlist. Den skiljer sig på det sättet att du får bonus legendary marks de tre första genomspelningarna, vilket kommer att vara en belöning för hela ditt konto istället för enskilda karaktärer som du har. Du kommer dessutom att vara garanterad ett legendary engram första gången du spelar den varje vecka. Även här kommer kravet på att vara level 40 att finnas.

Man har dessutom tagit bort begränsningarna för hur många legendary marks du kan tjäna per vecka, men har istället en infört en plånbok för hela ditt konto som kan innehålla max 200 åt gången.

Man lägger även till en ny Weekly PVP Ritual som betyder att du gör ett speciellt uppdrag varje vecka som ger dig unika belöningar i stil med vad Nightfalls ger dig.

Nyligen utannonserade även Bungie att de inte kommer att ha raiden spelbar vid release.

Bungie meddelar även att ingen av de här utmaningarna inte går att ta sig an så länge som du inte nått endgame i spelet. Huruvida det här även gäller raiden har ännu inte sagts.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading