Guild Wars 2: Heart of Thorns har fått lanseringsdatum

De som förbokar får tillgång till betan

Det har varit mycket fram och tillbaka kring bär Heart of Thorns faktiskt ska släppas. Efter mycket om och med så har Arenanet nu utannonserat att spelet kommer att komma den 23 Oktober.

För de som förbokat spelet så kommer en beta att vara spelbar redan den här helgen, vilket är den andra betan för de som förbokat spelet sedan innan. Klockan 21 den 4 september kan de som vill gå in och prova den nya expansionen. Du kommer att kunna provspela en del av den nya storyn, den nya klassen och det kommer dessutom att finnas möjlighet att provspela som en karaktär på lvl 80.

För de som inte bara vill ge sig an världens svårigheter utan även vill prova sin skicklighet mot andra spelare i den nya versionen av Stronghold PvP.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading