Idag släpps den stora "sommar"-patchen till Battlefield 4

EA optimistiska inför fenomenet sensommar.

Kommer ni ihåg Battlefield 4? Krigsspelet som var ett av de första spelen att släppas till den nuvarande konsolgenerationen. EA utlovade sedan en tid tillbaka en stor patch tänkt att dyka upp under sommaren. Det dröjde dock tills idag, den 1:a september, innan patchen dök opp. Förutom att göra en del förbättringar så kommer patchen skeppad med kartpaketet Night Operations.

Night Operations är en ny samling kartor som, namnet antyder, utspelas nattetid. Dessa godsaker finns alltså från och med idag tillgängliga till PC, Playstation 4, Xbox One samt Xbox 360. Playstation 3-ägare får dock hålla sig till tåls exakt en vecka till.

Här är en smaskig trailer som visar Night Operations:

Tack till Eurogamer.net.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading