Uncharted 4 får lanseringsdatum

Nu är det inte långt kvar innan vi får lyssna på Nathans rappa kommentarer

Sony har nu utannonserat att vi ska få ta oss an rollen som Nathan Drake i Uncharted 4: A Thief´s End den 18 mars nästa år. Det är inte långt kvar nu med andra ord.

Samtidigt väljer man även att utannonsera två stycken specialutgåvor.

CE
Smaskigt stora Collectors Editions dreglar vi alltid lite extra över

Först har vi en specialutgåva som kommer att innehålla en steelbook, en bok innehållande artwork, ett ark med klistermärken och en del poäng som du kan låsa upp material i multiplayerläget med.

För den som vill gotta sig lite extra så finns det även en samlarutgåva som innehåller det som tidigare nämnts plus lite extra godis. I den får man även en 12 tum staty av Nathan att beundra, olika vapenskins och utstyrslar för Nathan i spelet, ett speciellt hånkommando i multiplayer samt ett dynamiskt tema.

Även de digitala köparna får sig lite godis. Här får även de som köper standardversionen multiplayer-utstyrslar, vapenskins, hånkommandot och poäng till multiplayerläget.

Vill man ha lite extra krut i påsen så beställer man Digital Deluxe Edition som innehåller ovanstående samt ett extra Desert Drake skin, Desert vapenskin, Thomas Tew och Adam Baldridge, Uncharted 4 triple pack samt 2 multiplayer-föremål.

Triple pack kommer även att säljas vid sidan om och kommer att innehålla en ad-on till single player kampanjen samt två multiplayer paket som låser upp ovanliga multiplayer-prylar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading