Patch 3.0 till PS4 innehåller stora förändringar

Äntligen blir molnet större. Ingen risk för nederbörd här inte.

Nyligen utannonserade Sony en del specifikationer för deras nya uppdatering till PS4. Bland de nya funktionerna ser vi den efterlängtade förstoringen av molnet som används för våra sparfiler. Tidigare har molnet bara varit på 1GB, men blir nu istället 10GB.

Utöver det här så fortsätter Sony att satsa på att bygga upp ett community kring streamingtjänster och att dela sin upplevelse med andra spelare. Man ger bland annat möjligheten att streama sitt spelande i Youtubes nya streamingstjänst, lägger till funktionen att dela videoklipp på twitter och att screenshots nu kan sparas i PNG-format.

I och med Vote to Play så valde Sony att hämta inspiration från Steam, vilket de än en gång verkar göra när de bygger upp communities i den nya uppdateringen. Spelare ska kunna skapa communities för likasinnade och därigenom dela med sig av material eller kanske hitta spelare att spela med. Goda nyheter för de som sliter håret av sig över att Destiny inte har ett LFG-system med andra ord.

Dessutom lägger man till funktionen att sortera sina vänner i vänlistan, vilket är ett välkommet moment för de som börjat hamstra vänner efter att taket från PS3:ans tid släppt.

Sony har inte gett några uppgifter kring när uppdateringen ska släppas.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading