Taken Kings raid släpps 3 dagar efter release

Gårdagens stream bjöd på en del överraskningar

Under gårdagens stream fick vi följa med på den nya patrolen och fick dessutom se de nya eventsen som går att aktivera av spelarna själva. Det som många blev glada över var att spelets raid "Kings Fall" fick ett datum. Den 18 september kommer raiden att göras tillgänglig för spelare som spelat igenom huvuddelen av spelet.

Tidigare har fans blivit frustrerad över att Like Smith gått ut och sagt att raiden inte kommer att komma vid release och en del har till och med talat om att raiden kanske skulle varit försenad. Ett av problemen var att man inte gav ut datumet för raiden redan då, vilket ökade spekulationerna. Nu har Bungie dock förklarat det hela med att man vill att spelare ska kunna uppleva spelet i lugn och ro innan man ger sig på spelets endgame.

Streamen bjöd också på nya utmaningar i form av runor som samlas genom att man tar kål på lite svårare fiender i patrols. Dessa laddas sedan upp genom att man aktiverar events i Court of Oryx, vilket är ett event där bossar med fiender måste besegras tillsammans med andra guardians i ens närhet. Belöningen blir en kista med loot och ett steg av tre att aktivera sin runa som sedan går att använda för att låsa upp svårare events med bättre loot.

Intressant var också Destinys nya vapentyp svärd som kommer att finnas under heavy weapons. Vapnet verkar vansinnigt starkt, men går inte att användas hur mycket som helst då det får slut på energi efter ett tag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading