1

Simon är en förslappad skåning som gärna ödslar bort sina bästa år i diverse digitala fantasivärldar. Hans fäbless för svunna tider genomsyrar honom, ändå söker han att dölja sin längtan efter livmodern genom att blicka in i dagens hetsiga spelvärld.

Och från och med idag är han en del av Eurogamer Sverige-redaktionen. Hälsa honom välkommen!

Du kan kontakta Simon på vårt forum här. Och här finns hans samlade texter.

Vi bjuder även på en video Simon tidigare gjort:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.