Såhär hög level ska du ha innan du spelar The Witcher 3:s nya expansion

Något säger oss att Hearts of Stone kommer vara relativt tuff

Den som trodde att det bara var att börja spela den första expansionen av The Witcher 3: Wild Hunt bör tänka om. Hearts of Stone, som expansionen kallas, har nämligen en gräns på level 30 att uppnå och är därmed tänkt att spelas av spelare som tagit sig igenom större delen av huvudspelet. Med det sagt kan du spela expansionen under huvudstoryns gång om du nått upp tillräckligt i level.

Detta bekräftades av Community Lead Marcin Momot i ett tweet-svar på frågan om expansionen kommer ta vid efter huvudstoryns slut.

Vidare har Marcin sagt att huvudspelets New Game Plus-funktion kommer att skala upp expansionens uppdrag för spelare som redan är på sin andra spelomgång.

Hearts of Stone kommer att ta Geralt till Oxenfurt där den mystiske Man of Glass har ett kontrakt som du ska utföra. Det luktar bedrägeri om uppdraget och för att lösa mysteriet krävs list och styrka. Expansionen kommer att släppas den 13 oktober och vi kan se fram emot 10 timmar ytterligare material.

Spelets andra expansion, Blood and Wine, kommer att introducera den helt nya regionen Toussaint. Denna kommer först att släppas under 2016:s första kvartal.

Tack går till VG247.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading