Fallout 4 kommer ha season pass tydligen

Och inte en jävel är förvånad.

Egentligen är det här lite av en icke-nyhet, men eftersom både jag och du som läser det här är så vansinnigt taggade på allt som har med Fallout 4 att göra så tänker jag skriva om det ändå. Är ni redo? Okej, kolla ut genom era fönster och spana efter tecken på flygande grisar och igenfrysta bibliska platser för det omöjliga har precis hänt: Fallout 4 kommer ha ett season pass.

Nu visste ni ju förstås redan det eftersom det står i rubriken, men även om det inte hade gjort det vågar jag slå vad om att inte en enda person som läser det här kommer bli förvånad. Det är ju trots allt en lika vanlig företeelse numera som, jag vet inte, postlanseringsuppdateringar eller Game of the Year-utgåvor. Det är bara en grej som händer, helt enkelt. För att få tillgång till alla DLC-paket Bethesda någonsin kommer släppa till spelet kommer du behöva pröjsa $30, något Bethesda menar är ett kap då de kommer släppa DLC till ett värde av minst $40. Säger de, i alla fall...

Denna högst uppseendeväckande nyhet kommer från ett pressmeddelande där Bethesda också passar på att meddela att spelet kommer innehålla kostnadsfria uppdateringar med nytt innehåll, precis som Skyrim där nya svårighetsgrader och ridmekaniker introducerades på just det sättet. För er som gillar DLC kommer det finnas gott om det också, tydligen. Och ni moddare kan vara lugna - precis som det förtäljdes på E3 kommer spelet vara moddvänligt, till en början bara på PC men sedan också på Xbox One och PS4. Intressant nog kommer utvecklarna släppa samma verktyg de använder, kallat Creation Kit, för att skapa saker i spelet gratis tidigt nästa år.

Fallout 4 släpps till Xbox One, PS4 och PC den 10 november.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading