Tycker du att 700+ Pokémon är alldeles för lite? Vill du istället ha ett bibliotek med drygt 22 000 olika fickmonster att samla?

Antagligen inte, för mycket gott gör att man tröttnar lätt. Men för den som ändå är hagalen (eller hång, som vi från Skåne säger) kan fanprojektet Pokémon Infinite Fusion vara svaret på livets stora frågor.

I Pokémon Infinite Fusion kan du fusionera ihop olika Pokémon, helt oberoende av natur, element eller familjeband. Du kan - exempelvis - mixa en Pikachu med en Bulbasaur, men även en Charizard med en Magikarp.

Låter det märkligt? Ja, det är det faktiskt också.

Storyn enligt utvecklarna:

Two years ago, Team Rocket introduced a gene in the wild that allowed wild Pokémon to fuse with each other. Soon enough, fused Pokémon became very common and the practice of fusing Pokémon together has now been widely accepted by trainers.

The point of the game is to make the player experience a Pokémon game with a ridiculous amount of Pokémon. And so, aside from the backstory, the plot remains very close to the original Kanto games. There are a few additional sidequests and slight differences but all in all, don't expect a completely original story.

Spana in trailern nedan:

Tack, Kotaku.

För fler nyheter från oss på Eurogamer - gilla vår Facebook!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Pokémon Black & White

Det bästa Pokémon-spelet någonsin. Svart på vitt!

Recension: Pokémon Black/White Version 2

Dags att fånga alla - igen...

RekommenderatRecension: Pokémon Go

Pokémon kommer till verkligheten.

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Super Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

Annons