Tokyo Game Show pågår just nu och under Sonys presskonferens så visade Ubisoft upp deras första nedladdningsbara innehåll för deras kommande Assassin's Creed: Syndicate. Där får vi en separat historia som kretsar kring den legendariska seriemördaren som härjade i London. Jack The Ripper kommer att ingå i Ubisofts säsongspass.

Ser ni fram emot denna bit DLC?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.