Nej vi kan inte bärga oss, nästa år är det dags att dö en miljard gånger igen. Nästa år, närmare bestämt den 24:e mars, är det dags för Dark Souls 3. Detta är något som nog det flesta vet vid det här laget?

På Tokyo Game Show dök en ny trailer upp för spelet. Eller ja, det är egentligen den gamla trailern med två nya scener inbakade. Bland hinner vi, väldigt hastigt, stifta bekantskap med del tre:s tappning av Magic Weapon-formeln. Det kanske inte är jättemycket, men i alla fall någonting:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.