Dark Souls 3 är From Softwares efterlängtade uppföljare till supersvåra Dark Souls 2. Nu har Bandai Namco bekräftat när vi får sätta våra svettiga labbar i det och det blir i april 2016 till PC, Playstation 4 och Xbox One. I Japan släpps det redan i mars.

Dessutom kan fan de som vill ställa upp i ett stresstest för spelet göra just detta. Testet kommer att ske den 16 till 18 oktober mellan 20.00 och 23.00. Om du vill anmäla intresse kan du göra det här.

I höstas testade vi på Dark Souls 3 på Gamescom. Förhandstitten finns via denna länk.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.