Vad säljer Xür i helgen?

Skynda att fynda i Destiny.

Ytterligare en helg i Destiny-världen och ytterligare ett besök av allas favoritbläckfiskansiktesperson (det är ett ord). I och med den nya expansionen The Taken King, som släpptes i tisdags, har även Xürs inventarie förändrats från tidigare. I korthet:

Han kommer nu sälja antingen en specifik exotic vapen eller en exotic engram. Three of Coins är en ny grej man kan köpa, som ökar chansen att få en exotic drop efter en boss. Om man inte får en exotic efter en boss så ökar chansen att man ska få det nästa gång man köper en Three of Coins. Han kommer även sälja en legacy engram där alla samlare får en möjlighet att komplettera sin samling med äldre exotics.

Enligt Bungie är förändringarna till för att få spelare att skaffa sina exotics från framför allt quests och andra spellägen.

Så vad bjuder Xür på såhär första helgen i Destinys så kallade year 2?

Han hänger i The Tower och har tagit med sig: Titans får möjlighet att köpa hjälmen An Insurmountable Skullfort, Young Ahamkara's Spine till Hunters och slutligen till Warlocks The Impossible Machines som är helt nya i och med The Taken King. Alla är givetvis i sina uppdaterade year 2-versioner. Dessutom exotic engram för hjälmar och tidigare nämnda legacy engram för heavy weapon.

Ha en trevlig Destiny-helg! Och glöm inte att den nya raiden King's Fall är live ikväll för de modiga!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading