Sex anledningar att pröva FIFA 16

Skälen till att du måste testa FIFA 16

Osäker på om du ska köpa FIFA 16 eller inte? EA Sports har sammanställt sex anledningar till att pröva det nya spelet.

Under den kommande veckan släpps FIFA 16 och en hel fotbollsvärld kommer storma mot den senaste upplagan i spelserien. Om det är ett försök att locka nya spelare till FIFA-serien eller att få rutinerade lirare att köpa ännu en utgåva är oklart - på EA Sports hemsida har de i alla fall listat sex anledningar till att du ska köpa FIFA 16.

1. Få stora belöningar i FUT-draft.

FIFA 16 erbjuder ett nytt läge i Ultimate Team, nämligen FUT-draft. Genom att bygga ett lag genom att drafta tillgängliga spelare och sedan spela i en serie i upp till fyra matcher får man belöningar som man sedan kan använda i Ultimate Team.

2. Öka din klubbs budget i karriärläget

Under försäsongen i karriärläget kommer du ha möjlighet att att delta i försäsongsturneringar. Prispengarna kommer därefter att läggas till i din övergångsbudget.

3. Kvinnor är med i spelet

Den kanske största nyheten på FIFA 16? Kvinnor finns med i spelet, då tolv olika damlandslag finns tillgängliga.

4. Bestäm hur och när du ska röra bollen

Funktionen kallad "No touch dribbling" innebär att du har möjlighet att frigöra dig från bollen för att på så vis köpa dig mer tid. Nu kan du skapa dig mer utrymme för att dribbla av din försvarare.

5. Tävla på en högre nivå

FIFA-tränaren är ännu en nyhet på FIFA 16. Med hjälp av denna funktion ska såväl gamla som nya FIFA-spelare kunna lära sig fler funktioner och på så vis kunna utvecklas till bättre spelare.

6. Pröva det själv

Spelet har inte släppts än men genom EA Acess ges medlemmar anledning att testa alla funktioner i FIFA 16 i upp till tio timmars tid. Det du har åstadkommit under denna tid kan du sedan föra över till spelet. Eller gör du som undertecknad - och laddar ner demot, för att på så vis kunna spela matcher.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Rosén

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading