Chefredaktörens blogg: Något nytt, något annorlunda

Bloggpremiären.

När nya Eurogamer.se precis slagit upp portarna hade jag en vision om att publicera en ny krönika varje vecka, året om. Det resulterade i tio pyttesmå krönikor som, i ärlighetens namn, knappt kunde räknas som krönikor. Knappt ens snabba kåserier.

Det dog ut fort då ämnena sinade, tidsbristen var ett sjujävla faktum och jag hade helt enkelt inte motivationen på plats.

Och för det ber jag om ursäkt.

Men nu är inte detta inlägget en slags "förlåt-för-att-jag-sög-en-gång-i-tiden"-bekännelse utan snarare startpunkten på något nytt, något fräscht. Som till synes (ni som hängde med då) så kör vi på Eurogamer just nu en läsarundersökning som kommer att pågå fram till sista september. Målet med undersökningen är att få ett hum om vad ni uppskattar på sajten i dess nuvarande form, vad ni tycker saknas och vad som faktiskt kan bli så mycket bättre.

Jag har tjuvkikat lite och en av punkterna var att vi skulle bli mer personliga. En annan var att ni ville att vi ska börja att blogga (vilket jag också vill att hela redaktionen ska, verktygen finns bara inte just nu) och detta staplande och babbliga inlägg är väl ett slags svar på en del av kritiken.

Så! Välkommen till vad jag kommer att kalla för "Chefredaktörens blogg". Detta kommer att bli min lilla hörna där jag ett par gånger i veckan (förhoppningsvis) kommer att leverera texter av det mer personliga slaget om spel, film, musik, serietidningar, mat och annat som gör livet värt att leva. Det ska bli en härlig mix av lite allt möjligt, kryddat med redaktionella uppdateringar - var vi är nu, vart vi är på väg och liknande. Tilläggas ska väl att konceptet är löst inspirerat av brittiska systersidans "Editor's Blog" fast mindre ambitiöst. Och mer flummigt.

Eurogamer Sverige befinner sig i en otroligt spännande fas. Vi sparkade igång 2 mars och sedan dess har det gått spikrakt uppåt till allas förvåning, inte minst min. Jag är otroligt tacksam för all respons, alla kommentarer på Facebook och alla små inhopp i sajtens kommentarsfält.

Kanske är detta starten på något fint? Jag hoppas att du hänger med i alla fall.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading