World of Warships skolar in sig på sovjetisk teknologi

Se om du kan bryta igenom sovjetiskt pansar

Häromdagen fick vi nys om att gratis-att-spela-liret World of Tanks kommer till Playstation 4, efter att också ha infiltrerat Microsoft-fronten genom Xbox One-versionen. Relaterat till detta kommer utvecklarna Wargamings tredje spel - World of Warships - att få nya saker att leka med.

Wargaming har utannonserat att spelarna av World of Warships kommer att få sätta tänderna i sovjetiska jagare på spelvärldens farliga vatten. Jagare som inkluderas är Izyaslav, Gnevny och Tashkent, varav den sistnämnda också går under öknamnet "blue cruiser". Vid sidan om Sovjet slängs även tyska kryssare in i flottan, vars starka pansar och kraftfulla eldkraft gör dem till rejält farliga motståndare.

Development Director, Daniil Volkov, kommenterar:

"We're looking forward to letting players command this line of Soviet destroyers. Working towards new and interesting content to give players different ways to battle is a priority for the team and these upcoming additions will open up some distinct vessels for commanders to discover and leverage in combat."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading