Vi lär aldrig få se Half-Life 3. Valve verkar inte särskilt sugna på spelet, och här kommer ännu ett tecken. Det är Avalanche Studios som fyndigt nog driver med den bisarra historien och officiellt dödförklarar Freeman i sitt spel Mad Max.

Fyndet gjordes av spelare som passerade Freemans lik och passade då på att fotografera. Bilderna (som du kan se nedan) föreställer Freemans kropp där högra armen är avsliten från resten av kroppen. Handen är knuten runt en kofot och vid sidan av kan man se att siffran tre finns med.

Riktigt sorgligt och vi hoppas att Gordon får vila i fred.

1
2
3

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson