Bethesda Softworks fortsätter sin resa mot Fallout 4 med en ny S.P.E.C.I.A.L.-trailer där de i detalj förklarar hur du överlever strålning. Det är närmare bestämt E.E (Endurance) som avhandlas samt en lektion om vildmarkens hemskaste faror.

Du ser klippet nedan:

I förra avsnittet avhandlade man Perceptions och klipper finner du här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.