Wolfenstein: The New Order kom förra året och var en väldigt trevlig liten actionpärla. De som hoppats på en uppföljare har nog anledning att känna hopp angående en uppföljare nu då I en intervju med skådespelerskan Alicja Bachleda-Curuś, som spelade karaktären Anya Oliwa i The New Order, i princip bekräftat att det kommer en uppföljare.

I en intervju med den polska TV-stationen TVN så säger Alicja "Jag jobbar med ett spel, där den första delen redan är gjord. Nu gör vi den andra som kommer ta två år till att göra."

Värt att tillägga är att Wolfenstein: The New Order är det enda spelet Alicja medverkat i än så länge, så att det skulle vara något annat än Wolfenstein skulle vara svårt att tro. För den som fortfarande är osäker så sade Alicja också: "Jag spelade det här spelet som barn. Jag blev väldigt glad när jag kunde skjuta Hitler."

Så, om två år får vi kanske en uppföljare och mer chanser att störta det Trejde Riket. Det tackar man inte nej till.

Tack till vår polska systersida! Källa!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.