I Göteborg finns Liseberg och därför älskar vi åkattraktioner. Därför är det ett nöje att meddela att en sådan med Mass Effect-tema är på väg.

Det handlar om en "4D holographic attraction" som kommer att finnas på Great America-nöjesfältet i San Francisco, USA. Nedan hittar du pressreleasen:

"Riders will climb aboard motion-based seating and wear 3D glasses as they are taken on a thrilling adventure. A live performer will curate the journey and appear to interact seamlessly with the next generation 3D visuals. These elements will be integrated with motion seating, high tech sound and other 4D effects to create a truly compelling and immersive attraction. Guests will travel through space to a distant planet, face off against bigger than life adversaries and ultimately help save the day."

Tack, PR Newswire

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.