I dag släpptes version 3.00 mjukvaran till Playstation 4. Förutom möjligheten att äntligen kunna spela upp film och musik från en USB-hårddisk och att stänga av notiser så går det nu att skapa "Mötesplatser".

Mötesplatser är helt enkelt grupper där människor från hela världen kan mötas för att spela tillsammans eller helt enkelt snacka skit. Och vi på Eurogamer Sverige tyckte att detta var ett utmärkt tillfälle att skapa en egen mötesplats för oss alla att komma lite närmare varandra.

mark-cerny
4000 mejl senare så har Mark Cerny fortfarande inte svarat på min förfrågan om att spela Knack ihop.

Så sök på "Eurogamer Sverige" under Mötesplatser i Vännerfliken på Playstation 4 och hoppa in i vår grupp. Där kan du spela Destiny med Robert, prata Nickelback med Adam eller skratta åt Andréas minimala Dark Souls-skills. Och helt enkelt vara med och bygga familjen som Eurogamer Sverige är. Vi syns med Dual Shocks i nävarna!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

PS Plus: Så här aktiverar du Playstation Plus och så mycket kostar det

För att spela online krävs PS Plus. Vi har även prislappen.

Sony utannonserar två nya kontroller för PS4

Playstation 4 får två nya tredjepartskontroller.

Sony ska avslöja två nya PS4-konsoler nästa månad

En standard och en kraftfullare variant.