1

Apokalypsen återvänder i november med den världsomvälvande lanseringen av Fallout 4. Om du inte har hunnit spela igenom de tidigare spelen i serien kan det vara värt att vända blicken hitåt. Bethesda har nämligen utannonserat Fallout Anthology som samlar alla spelen som hittills släppts, inklusive DLC. Samlingen blir tillgänglig i Europa från och med idag.

Charmigt nog kommer spelen i en mini-nuke-låda, komplett med ljudeffekt och extra plats för din blivande kopia av Fallout 4 när det släpps. De har då tänkt på allt. Nedan finner du spelen som inkluderas i samlingen:

 • Fallout 3: Game of the Year Edition

 • The Pitt

 • Operation: Anchorage

 • Broken Steel

 • Point Lookout

 • Mothership Zeta

 • Fallout: New Vegas Ultimate Edition

 • Dead Money

 • Honest Hearts

 • Old World Blues

 • Lonesome Road

 • Gun Runners' Arsenal

 • Courier's Stash

 • Fallout Tactics

 • Fallout 2

 • Fallout

Fallout 4 kommer att lanseras den 10 november, 2015, på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.