Såhär klarar du The Legend of Zelda: A Link to the Past på under 2 min

Kolla in denna vansinniga speedrun på The Legend of...äh jag menar ゼルダの伝説 神々のトライフォス.

Det upptäcks allt oftare nya sätt att klara gamla spel på snabba tider. Speedrun är ett fenomen som egentligen går att dela in i olika kategorier - de som handlar om att klara spelet på regelrätt tillvägagångssätt och de där alla medel är tillåtna. Den sistnämnda varianten blir allt vanligare och det är inte sällan det upptäcks sätt att klara spel på bara några minuter.

Den här gången har turen kommit till det tredje Zelda-spelet - A Link to the Past, en av de riktiga milstolparna från Super Nintendo-eran. Visserligen gäller det den japanska versionen men denna speedrun blir inte mindre fascinerande för det. Kort och gott handlar denna genomspelning om att utnyttja diverse svåruppnådda buggar för att fuska dig fram till spelets slut. Spana in själv:

Tack till Nintendolife.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading