Iron Banner och Trials of Osiris snart tillbaka i Destiny

Dags för de hårdaste av de hårdaste att visa vad de går för i Crucible

Efter en expansion som verkligen höll vad den lovade så kommer nu lite gamla event tillbaka till mångas glädje. Det är dags för Iron Banner och Trials of Osiris att göra entré. Dock finns det lite mindre förändringar från hur det var innan.

IB year 2
Sweet new loot!

För Iron Banner så kommer vi inte längre att behöva köpa en buff varje dag för att öka vår reputation, utan tempered buff kommer automatiskt att bli bättre för var dag som går under själva eventet.

Själva systemet för att få belöningar i Iron Banner förändras en aning. Lord Saladin kommer inte att sälja saker för glimmer längre, utan är girig nog att begära våra hårt förvärvade Legendary Marks. Dock kommer vapen och armour som säljs av Saladin att kunna hittas som belöning efter avslutade matcher och man har även ökat chansen för belöningar efter avslutad match.

Kom även ihåg att Iron Banner har ett minimum krav på level 40 för att leda ett fireteam och att eventet rekommenderas för spelare med light 230 och uppåt. Eventet startar den 13 oktober och håller på en vecka framåt.

Trials of Osiris kommer även det att bli både mer lootvänligt, men samtidigt mer rättvisare. Bara vinnare kommer kunna få belöningar efter en avslutad match och chansen för bra loot ökar ju mer du vinner. Däremot så kommer det förhoppningsvis bli svårare ju längre man spelar utan att förlora då Bungie lovar att man ska försöka para ihop motståndare som vunnit lika många matcher.

Nya Trials of Osiris bounties kommer att delas ut av Brother Vance som kan ge bra belöningar i slutet av eventet, även om man inte nådde Lighthouse.

Trials of Osiris har en betydligt högre rekommenderad minimum light på 290, men en person med 251 light kan ändå leda ett fireteam under eventet. Eventet startar den 16 oktober.

Mer information finns att läsa på Bungies Weekly Update.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading