Cyberpunk 2077 verkar bli gigantiskt

"Mycket, mycket större än The Witcher 3".

Det var länge sedan det talades om The Witcher-utvecklaren CD Project Reds kommande spel Cyberpunk 2077. Hur fult namnet än må vara så ser spelet med sin framtidsdystopiska inriktning väldigt intressant ut. Jag menar, The Witcher 3 i cyberpunk-tappning? JA TACK.

Nu har den polska studion dock börjat viska om spelet igen. Följande citat, som är hämtade från en intervju med Jose Teixeira, visual effect artist, gjord av Gamespot, innehåller tämligen intressant information om Cyberpunk 2077:

"Cyberpunk is far bigger than anything else that CD Projekt Red has done before... far, far bigger."

Det vill säga, spelet kommer vara klart större än The Witcher 3 - spelet som fick en hel spelvärld att ta sommarlov ända till oktober. Min herre.

"The Witcher helped Cyberpunk quite a bit, because the game got so big and so complex that it really taught us. We really didn't know what was going to happen. If anything, working on The Witcher 3 was a really good and often brutal learning experience. Cyberpunk is going to benefit greatly from it. I can almost guarantee it."

Det är i nuläget ännu oklart när detta på pappret väldigt lovande spel kommer släpas.

Tack till Gamespot.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading