Deus Ex är en av de mest ikoniska speltitlarna på PC-fronten, sedan dess begynnelse år 2000. Nu, 15 år senare, vill Eidos Montreal och Square Enix höja tempen ytterligare för det fjärde spelet i serien, Mankind Divided. Detta med en dödligt cool, animerad trailer för att också fira spelseriens 15-årsjubileum.

Trailern täcker i snabba två minuter upp de tre föregående titlarna, inklusive Invisible War och Human Revolution. Tidigare i år släpptes även en kort dokumentär där tre av originalutvecklarna - Warren Spector, Chris Norden och Sheldon Pacotti - delar med sig av sina tankar kring spelserien. Har du missat denna så kan du skåda den här nedan:

Deus Ex Mankind Divided kommer att lanseras den 23 februari, 2016, på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.