Destiny toppar försäljningslistorna av PS4-och PS3-spel just nu

Bara att gratulera!

Nyfiken på vilka spel som sålde mest till PS4 och PS3 i september? Playstation Blog har gett oss svaret, och det är inte det mest chockerande svaret i världen heller.

Föga förvånande toppar nämligen Destiny både PS4-och PS3-listan, efter Activisions stenhårda marknadsföring av expansionen The Taken King (och, analogt, Destiny 2.0). Tätt (?) efter på PS4-listan kommer FIFA 16, följt av Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain och Rocket League. Till PS3 är FIFA 16 listtvåa, med GTA 5 på bronsplats och Red Dead Redemption på en respektabel fjärdeplats.

Vill ni se de fullständiga topplistorna kan ni klicka er in här. Notera att detta alltså är topplistorna för försäljningen i Europa, inte hela världen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading