Lanseringen av den senaste expansionen till Sims 4, Get Together, har försenats till den 8 december. Detta meddelar EA Maxis i ett inlägg på sin hemsida, där de berättar att förseningen beror på utvecklarnas önskan att göra spelet "så bra det bara kan bli". Den extra tiden ska de använda till att slipa det existerande materialet i expansionen, samt lägga till nya grejer som ni kan läsa om här.

Get Together ger dina simmar möjligheten att resa till staden Windenburg för att festa, sörpla kaffe på caféer och...ja, leva livet. Jag vet inte, ni kan läsa mer här om ni är intresserade. Ytligt, kan tyckas, men samtidigt är det väl just det som gör The Sims så bra.

Har ni The Sims-abstinens kan ni för övrigt kolla på den här briljanta crossovern mellan The Sims och Pokémon. Seriöst, det är värt det. Bara gör det.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.

Fler artiklar av Lucas Jones