Det är ett bra tag kvar innan Deus Ex: Mankind Divided landar på PC och konsoler världen över. Spelet fortsätter historien två år efter händelserna under Panchaea-incidenten från föregående Human Revolution. Här ses augmenterade invidivder ur ett mycket negativt perspektiv och jagas som djur globalt. Lite som X-Men.

Under förra veckan meddelade Eidos Montreal att spelet nu har spelats för första gången av journalister på olika håll. I den första episoden av DXTV detaljerar bland andra executive audio director Steve Szczepkowski och executive game director Jean-Francois Dugas vad testarna skulle få spela igenom. En av platserna som inkluderades i genomspelningen var Dubai som fungerar som en introduktion till huvudkaraktären Adam Jensens nuvarande egenskaper.

Videon går in smått bakom kulisserna, inklusive en inblick i spelrummet som huserade journalisterna. Dessvärre är videon snål på gameplay eller nya saker att berätta.

Däremot har en av testarna levererat en förtitt baserat på sina genomspelningar:

Mankind Divides nya trailer, som refereras till i DXTV-videon, kan ses härborta.

Deus Ex: Mankind Divided kommer att lanseras den 23 februari, 2016, på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.