Den 27:e Oktober är det dags för Halo 5: Guardians. Alltså inte mer än 15 ynka dagar kvar och det börjar klia i fingrarna på oss i väntan på att få spela 343 Industries senaste del i Master Chiefs saga. Dagen till ära så har de släppt en ny trailer inför släppet. Det är en frisk blandning av mellansekvenser och snabb gameplay och perfekt för den Halo-fantast som vill plåga sig själv genom att se den om och om igen i väntan på spelet.

Det är inte långt kvar nu!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.