1

Under sju års tid har Moddb.com huserat Deus Ex: Revision, vars skapare - Caustic Creative - var dedikerade till att ge originalspelet Deus Ex ett ansiktslyft vad gäller miljöerna och även ett uppdaterat soundtrack.

Nu fortsätter firandet av spelseriens 15-årsjubileum då den fan-gjorda modden precis har släppts på Steam, på godkännande av Square Enix och Eidos Montréal. Lägg dessutom till att den är gratis att ladda ner.

"Revision is a complete overhaul of the original Deus Ex. We bring in new level design, new music, and new world-building detail," säger creative director, John French, på Caustic Creative. "On top of that, we also bundle in some of the best enhancements the community has to offer: high-detail textures and models, Direct3D 9 rendering, and alternate gameplay modes. Revision is our love letter to the game and its fans."

"One of the reasons that Deus Ex has been so popular for 15 years is the way in which the gaming community has embraced the ground-breaking gameplay and a narrative that looks to the future but is inspired by real-world events," säger VD David Anfossi, Eidos-Montréal. "'Revision' from Caustic Creative is a fantastic way for fans new and old to experience the original Deus Ex in a whole new way before Deus Ex: Mankind Divided® raises the bar once again."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.