Playstation Vita-specifika kontroller i Fallout 4

Goda nyheter för alla fem ägare av Vita

Det kanske är lätt att glömma bort maskinen, men Sonys bärbara konsol Playstation Vita den inbyggda förmågan att streama ens Playstation 4-spel direkt till ens händer. En perfekt funktion för de som vill spela från sängen eller från toaletten (ni vet vilka ni är). Det har dock en nackdel: Playstation Vita har färre knappar än en klassisk Playstation 4-kontroll. Detta har till och från lett till att vissa titlar blivit ganska knöliga att spela då kontroller tvingats fördelas utan vidare tanke till konsolens bak- och främre touch.

Nu har dock Bethesda låtit meddela via Twitter att deras hett efterlängtade spel Fallout 4 kommer ha Playstation Vita-specifika kontroller framtagna av Josh Hamrick, personen som även hjälpte till att få Destiny mer spelbart på Sonys bärbara konsol. Så goda nyheter för oss få som ser fram emot att få skjuta supermutanter från sängen.

1
Snart får du användas igen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading