Inte ens i Witcher 3 slipper du Skatteverket

Och räkna inte med en återbäring.

"Det är häftigt att betala skatt!" sa Mona Sahlin en gång i tiden. Frågan är bara om hon hade Witcher 3 i tankarna då, för nu kan vi meddela att Skatteverket härjar runt i CD Projekt Reds mastodontrollspel.

Det finns nämligen ett antal exploits som ger Geralt rejält med cash på kort tid. Tyvärr leder det till att skattmasen gör besök, något Youtube-användaren WhatsMyGame upptäckte i nysläppta expansionen The Witcher 3: Hearts of Stone.

Det är Kotaku som skriver att Geralt gjorde en avstickare till White Orchard och genom en glitch skaffat på sig stor rikedom genom att slå ihjäl kor. Skatteverket var snabba på bollen och vips som det var fick vår vithårige hjälte en massa obekväma frågor. Och nej, det handlade varken om RUT, ROT eller tveksamma avdrag på deklarationen.

Om Geralt erkänner sitt brott straffas man med böter. Men eftersom skattmasen är snäll i Witcher 3 räcker ett snabbt nekande för att problemet ska vara ur världen och du belönas istället med härlig XP.

Tänk om det vore så i verkliga livet?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading