Walker Assault var för obalanserat i Battlefront-betan

Rebellerna kände nog av mer likheter med filmen än vad de ville ha i spelet

Jag, liksom många andra, uppfattade under Star Wars: Battlefronts beta att rebellerna var aningen i underläge under spelläget Walker Assault. Av otaliga matcher som spelades så vann vi enbart en gång på rebellsidan. Till att börja med så trodde jag att det kanske skulle vara så då filmens strid var oerhört obalanserad, vilket enligt DICE själva inte var meningen.

I ett svar till sina fans på twitter menar huvudansvarige multiplayer designern Dennis Brännvall att det helt enkelt var svårare än man tänkt sig att spela som rebell och att förändringar i balanseringen ska komma. Balanseringen är viktig för både vanliga spelare och utifrån ett e-sportperspektiv och vi får se hur det kommer att se ut i framtiden.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading