Vad säljer Xür i helgen (16-18 okt)

Ny year 2-sniper till alla!

Efter några helger med minst sagt ljummet innehåll är nu Xür tillbaka med en del nyheter, och ett helt nytt year 2-vapen!

Det här säljer Xür de kommande dagarna:

Först går vi igenom armor. Titans kan skaffa sig No Backup Plans, ett måste för alla shotgunts-älskare som ska dominera i The Crucible. Ger snabbare reload-hastighet och varje kill med shotguns triggar Force Barrier, som även räcker längre.

Don't Touch me till hunters, som gör dig osynlig när du tar skada av en melee attack. Helt ok i PvE, men frågan är om de är lika användbara nu när huntern kan göra sig osynlig med Nightstalkers Vanish-förmåga.

Warlocks kan köpa The Stag, som kan ge extra super charge när alla ens fireteam-vänner är döda. Kan vara användbart i Trials of Osiris kanske?

Och så en helt ny exotic sniper: Hereafter med arc burn. Inte den bästa snipern, men helt klart rolig att använda även om den inte är så high impact som man oftast behöver.

Nytt i Xürs innehåll är Glass Needles som kan förändra perksen på exotics. Inte helt säker på vilket sätt, men vi får nog möjlighet att prata närmare om det nästa helg.

Som vanligt, glöm inte att fylla på dina Three of Coins. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading