1

Johnny Larsson är en av de Facebook-fansen som gillat, delat, kommenterat och spritt mest glädje sedan vi sparkade igång vårt lilla projekt. Därför anställde jag honom och idag träder han in på redaktionen i roll som vår Community Manager.

Johnny kommer vara den som till största del sköter vår Facebook-sektion, vårt forum och andra kanaler där vi möter dig som läsare.

Så! Säg hej för tusan. Det är han värd.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson