Extremt limiterad Xbox One-kontroll släpps idag

Den har Fallout 4-tema. Bara det säger ju allt.

Det är fortfarande ett par veckor kvar tills dess att Fallout 4 släpps och vi på redaktionen är redan nu rysligt sugna. Därför är vi tacksamma gentemot Bethesda Softworks som redan idag kommer stilla en viss del av hungern genom att starta försäljningen av en Fallout 4-kontroll till Xbox One.

Denna godingen är extremt limiterad (5000 exemplar) och säljs tillsammans med fräsig artwork. Vad priset blir har Bethesda ännu inte avslöjat, även om det gissningsvis blir lite mer än "vanliga" kontroller.

Kontrollen säljs som en del av ett "Great War"-event på Bethesda Store-sajten. Ett antal prylar har sänkts i pris, men det kommer även dyka upp annat limiterat godis under dagarna som kommer. Klicka dig vidare hit och tryck på F5.

1

Tack, Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading