Hugg in på mera gameplay från Deus Ex: Mankind Divided

Adam Jensen håller låda som han brukar

En ny trailer har släppts från kommande Deus Ex: Mankind Divided som först kommer att släppas tidigt nästa år. Vi bjuds på mera gameplay, som visar upp lite mer av augmenterade Adam Jensens egenskaper. Titan-skölden samt hans vapenarm visas upp ytterligare, varav den sistnämnda inkluderar Tesla-projektilerna, Nanoblade-svärdet och PEPS-pistolen. I en värld där i princip alla hatar augmenterade människor är det nog bäst att vara väl beväpnad.

Deus Ex: Mankind Divided kommer att lanseras den 23 februari, 2016, på Playstation 4, Xbox One och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading