Fans av Gears of War-serien har något att glädja sig åt då en esportliga drar igång i slutet av månaden. Det är giganterna inom esporten ESL Gaming som anordnar turneringen och vi kommer att kunna följa matcherna via Twitch med start den 29 oktober. De deltagande lagen kommer att göra upp om en prissumma på 50 000 dollar.

För att fira detta släpper Coalition, teamet bakom remaken Gears of War: Ultimate Edition, nya "weapon skins" som går att köpa online. Sweaty Weapon Skin som det heter ger dina vapen en ny look, och pengarna de får in ska tydligen gå till prispotter och evenemang för esportligan.

Dags för er Gears-spelare där ute att börja träna alltså för att ta plats i nåt av lagen.

Läs mer om ligan här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.