Inför lanseringen den nya patchen - Patch 3.1 - för Final Fantasy XIV: Heavensward så har denna fått en egen trailer som visar vad den går för.

Patch 3.1 utökar innehållet i spelets huvudstory och lägger även till "Void Ark" som är en alliance raid om 24 spelare. För den inbitne resenären finns det nya uppdrag att utföra på de avlägsna öarna i spelvärlden, för att på så vis hitta udda utrustning och föremål.

Vidare introduceras "Lord of Verminion" som är ett nytt realtidsstrategi-tillägg, eller "RTS attraction" som det också kallas. Spelarna får här använda sina undersåtar mot andra spelare i ett 1v1-läge. Två nya dungeons passas på att läggas till - Saint Mocianne's Arboretum och Pharos Sirius - men pass på, då dessa är av hög level.

Med det hoppar vi raskt över till trailern som går under namnet As Goes Light, So Goes Darkness:

Patch 3.1 för Final Fantasy XIV: Heavensward kommer att lanseras den 10 november

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.