I augusti i år utannonserades This War of Mine: The Little Ones. Detta är en fortsättning på överlevnadssimulatorn This War of Mine där du försöker hålla din grupp av människor vid liv i ett krigsdrabbat område.

The Little Ones låter spelaren se kriget ur ett barns perspektiv. Du får kontroll över en grupp vuxna och barn som försöker överleva i en belägrad stad. Precis som innan råder det ofta brist på mat, medicin och andra faror.

Med allt detta så har utvecklarna 11 bit studios producerat fram ett par korta videos som går bakom kulisserna på speltillägget och ger oss en inblick i tankegångarna som gick in i utvecklingen.

This War of Mine: The Little Ones blir tillgängligt den 29 januari, 2016 på Playstation 4 och Xbox One. Inget nytt om PC-fronten dock.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson