Att Fallout 4, den efterlängtade fortsättningen på den klassiska postapokalyptiska spelserien, släpps den 10 november i år har väl knappast gått någon förbi. Nu har dock Bethesda även gått ut med att det kommer att finnas möjlighet att förladda spelet redan innan release. För att vi ska slippa både vänta på release och själva nedladdningen kan man alltså se till att ha spelet förladdat redan i förväg. Detta enligt en tweet från Bethesda själva.

Exakt när förladdningen kommer att kunna startas är ännu inte utannonserat, men enligt en annan tweet från Pete Hines, Bethesdas vice president för marknadsföring och PR, rör det sig troligen om ett par dagar innan släppet.

Det låter onekligen bra för alla er som vill kunna börja ströva runt i de radioaktiva ödemarkerna så fort som möjligt, vilket jag antar att alla vill.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.