Mario Maker får efterlängtad patch

Äntligen får vi checkpoints

Den 4 november är det dags för alla skapare att få ta del av en efterlängtad uppdatering i Mario Maker. En av bristerna som togs upp i Eurogamers recension handlade om att det var brist på ikoniska verktyg i din verktygslåda, och nu verkar Nintendo till viss del ha lyssnat på kritiken från sina fans.

I den nya uppdateringen kommer vi bland annat att få se checkpoints och power-ups som ändrar sig beroende på ifall du är liten eller stor Mario. Vi kommer dessutom att få ta del av nya hubbar online som kommer att inrikta sig på att ge ut kartor som är skapade av samarbetspartners till Nintendo som till exempel Facebook, samt en hub för VIP-personer.

Här nedan följer en genomgång av uppdateringen. Jag måste erkänna att det är få spelutvecklare som kan göra det intressant att läsa patch notes, men Nintendo är alltid Nintendo. De gör allt på sitt eget vis.

Vad skulle ni vilja se för verktyg i Mario Maker?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading