Vad säljer Xür i helgen (30 okt-1 nov)

Köp allt!

Halloween-hyllningen Festival of the Lost har kommit till Destiny! Själv har jag sprungit runt och skrämt andra Guardians med Eris-masken. Det går även köpa maskar med fiendebossar som Skolas och Atheon, och vänliga ansikten som The Speaker och The Cryptarch (vänlig? nja). Vill man pynta riktiga pengar går det även att göra några dansmoves direkt från Michael Jacksons repertoar!

Nog om det, vad har bläckfiskansiktet Xür med sig i helgen?

Mycket roligt och mycket nytt visar det sig! Titans får med sig hjälmen The Taikonaut, som i sig kanske inte är så rolig (ger tracking på alla raketer samt heavy ammo droppar oftare) men är så sjukt snygg!

Hjälmen Graviton Forfeit till hunters som ger dig Shadestep gratis, vilket definitivt har sina fördelar. Bara man kommer ihåg att utnyttja det genom att välja en annan perk hos sin Nightstalker.

Warlocks får Alchemist's Raiment till kroppen, som helt ärligt är ganska värdelös (mer glimmer när man plockar upp primary ammo samt mer grenade och melee energi när man plockar upp orbs samtidigt som man har sin supercharge), men den ser cool ut!

Sist men absolut inte minst kan man köpa Zhalo Supercell, som är en av mina absoluta favoriter bland alla exotics. Är lite i bullet hose-kategorin bland auto rifles, men oj vad snygg och rolig den är att använda! Ibland skickar den även ut arc bolts som kan sprida sig bland fienderna. Den fullkomligt plöjer ner fiender!

Mitt råd, i alla fall om du tycker estetik är viktigt och givetvis har tillräckligt med strange coins: köp allt!

Och glöm inte att fylla på lite Three of Coins. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading