Kan det bli årets bästa spel? Kanske och vi hoppas på det i alla fall. Snart ramlar Fallout 4 ner i brevlådan (hallå, har du inte beställt det redan?) och är du ett extra stort fan kanske du beställt Pip Boy-utgåvan.

Våra brittiska kollegor har redan fått utgåvan till kontoret, och visar i denna video vad som ingår i den fruktansvärt feta box. Vad tycks, är det värt de extra slantarna?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.