Take-Two har offentliggjort sin kvartalsrapport, och det är fina siffror de visar upp. Företaget visar ett uppsving med 169 % ökning i vinst och har Grand Theft Auto 5 och Borderlands: the Handsome Collection att tacka det för. Framförallt NBA 2K16 drog in rejält med cash när det sålde runt 4 miljoner exemplar under sin första vecka.

battleborn

Däremot skjuter man upp lansering av sitt kommande spel Battleborn som skulle ha kommit i februari nästa år till den 3 maj samma år. Ingen vidare förklaring ges, men att man väljer att släppa spelet efter företagets årsrapport tyder på att de haft starka anledningar till att skjuta upp spelet. Personligen ser jag hellre att företag skjuter upp spel istället för att ge ut halvfärdigt material. 3 månader är dessutom inte så lång tid.

Hur är det? Ser ni fram emot det här spelet?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg