Overwatch fick gott om utrymme under BlizzCon och som tidigare nämnt så introducerades tre nya hjältar från spelet. Överblickar i form av videoklipp har släppts för alla tre som detaljerar deras egenskaper. Karaktärerna som presenterades var följande:

  • D.Va - D.Va är en tidigare professionell gamer som styr en egen strids-mech för att försvara sitt hemland.

  • Genji - Tidigare ninjamästare i Shimada-klanen, som nästan tillintetgjordes under ett bråk med sin bror Hanzo. Overwatch räddade hans liv genom att helt enkelt göra honom till en cyborg med svärd. Gray Fox, is that you?

  • Mei - Forskaren Mei och hennes medarbetare var tvungna att gå i kryosömn för att överleva en enorm snöstorm. År senare vaknar Mei upp och upptäcker att hotet mot hennes planets ekosystem blivit värre och att hon måste kämpa hårdare för att bekämpa detta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson