Uppdaterad med trailer för Overwatch: Origins Edition:

BlizzCon fortsätter med game director Jeff Kaplan som ska tjöta lite om kommande Overwatch. Nya hjältar från spelet har utannonserats med sina personliga färdigheter och vapen. Vidareh har det också bekräftats att spelet kommer kunna spelas på Xbox One och Playstation 4.

1

Kaplan poängterade även att när du köper Overwatch så får du alla hjältarna som hittills har utannonserats för spelet. Overwatch kommer få två ytterligare versioner, vilka är Origins Edition med skins och andra digitala förmåner, samt Collector's Edition.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.