Vad säljer Xür i helgen (6-8 nov)

Mycket hjälmar den här veckan

Hard Mode-raiden har varit ute ett tag och de mest hängivna har gett sig an utmaningen och ännu färre har kommit ut helskinande. För de som gillar Crucible så har utmaningen istället legat på Trials of Osiris.

Xür må alltid finnas i våra hjärtan, men det är inte lika mycket man ser fram emot honom längre när hans varor stirrar tillbaka på en med ynka 280 light då looten i den svåra raiden ligger på över 310. Däremot kan vi fortfarande köpa på oss engrams och vi som ligger över 300 light har alltid en chans att få våra exotics på 310 där igenom.

För er som bara vill bygga på er samling så är det detta som Xür erbjuder i helgen:

Helm of Inmost Light

Hjälmen som är dedikerat för Titanens Striker-klass. Ger perksen Death from Above och Headstrong, vilket är väldigt välkomnande då du kan välja något annat att specialisera dig på i trädet. Fungerar ypperligt i Crucible om du spelar som Striker där för att maximera effekten av din Super.

Celestial Nighthawk

En hjälm som är gjord specifikt för Hunterns Gunslinger-klass. Ger effekten Big Game som gör att du bara har ett skott i din super, men den gör istället 6x skada. Passar bäst i PvE mot starkare fiender som måste tas ned fort. Fungerar ypperligt mot Knights i sista etappen av King's Fall-raiden.

The Impossible Machines

Handskar till din Warlock som låser upp perken Landfall i Stormcaller-klassen så du kan fokusera på en annan specialisering i ditt träd. Fungerar bäst i PvE för att ta ut stora mängder små fiender, men även ett fåtal gånger i Crucible med ditt liv som insats.

Exotic Helmet Engram

Legacy Primary Weapon Engram

Xür finner du vid Speakern.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading